Faq Center

Recenzii.md ajută la creșterea afacerii dvs. folosind recenziile clienților

Instrucțiuni

Pentru a șterge o recenzie trebuie să vă logați în contul Dvs. De utilizator Recenzii.md. Intrați în «panoul meu» (vedeți sus în partea dreaptă lângă scrie o recenzie) După care o să vă apară toate recenziile pe care le-ați lăsat. Faceți click pe « șterge».

Pentru a confirma acțiunea faceți click pe  «da, continuă».

Pentru a scrie o recenzie trebuie să vă logați în contul Dvs. De utilizator Recenzii.md. Scrieți denumirea companiei în bara de căutare. După ce va apărea compania faceți click pe «mai mult».

După ce apare profilul companiei faceți click pe «scrie o recenzie». După completarea tuturor rândurilor necesare faceți click pe «trimite recenzia».

Pentru a modifica o recenzie intrați în «panoul meu» (vedeți sus în partea dreaptă lângă scrie o recenzie) După care o să vă apară toate recenziile pe care le-ați scris. Faceți click pe «editare».

După ce efectuați modificările dorite. Faceți click pe «trimite recenzia».

Termeni și condiții

Reguli generale:
Noi ne dorim ca platforma noastră Recenzii.md să fie veridică și utilă din acest motiv urmărim ca toate recenziile de pe platformă să fie adevărate
Noi nu ștergem recenziile negative sau pozitive, unica condiție este ca acestea să reflecte o părere obiectivă.
1.Moderarea recenziilor
1. Zilnic utilizatorii platformei recenzii lasă câte 50 de recenzii. Pentru a trece moderarea, veridicitatea și relevanța recenziilor sunt verificate de către administrator, cazul în care acestea îndeplinesc condițiile moderării, acestea vor apărea pe platformă. Procedura de verificare durează în mediu 2 zile.
2. Nu trec moderarea, și nu vor fi postate pe platformă doar acele recenzii care nu corespund condițiilor moderării. Moderatorii au dreptul să nu indice care este motivul pentru care o recenzie nu a trecut moderarea.

2.Nu trec moderarea recenziile care:
1. Conțin informații care nu respectă legislația Republicii Moldova
2. Conțin reclamă
3. Care încalcă normele etice și conțin cuvinte necenzurate, rasisme, și promovează
comportamentul agresiv.
4. Nu sunt constructive (sunt negative, dar nu este indicat clar motivul pentru care o persoană este nemulțumită)
5. Care sunt publicate și pe alte site-uri dar sub alt nume
6. Recenziile care conțin informații confidențiale ale altor companii sau proprietate intelectuală.
 
Cazul în care sunteți sigur că o recenzie falsă a fost postată pe platforma recenzii, sau din contra o recenzie adevărată nu a fost postată, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru revizuirea recenziilor.

O recenzie poate fi considerată dubioasă dacă este scrisă de pe un IP al unei organizații, sau sunt scrise de la același calculator dar este modificat numele.

Intrare