3282 rezultat pentru "Toate categoriile"

Sadovnic Ion
5.00/5.00 Companii Tractări Auto

Sadovnic Ion a scris o recenzie despre Auto Club Asist

"Auto-Asistenta SRL cei mai buni în domeniul tractărilor auto"

Echipă de profesioniști. Dispun de cele mai bune camioane care vor transporta în siguranță autovehiculul fiecăruia. Preț rezonabil și reacționare rapidă. Niciodată nu voi ezita să apelez 022 800 800

Pascaru Margarita
5.00/5.00 Dermatologi

Pascaru Margarita a scris o recenzie despre Alter-MED

"Recomand,succese"

Pentru prima dată am vizitat clinica Alter-Med, fără programare prealabilă, pentru o consultație urgentă și vreau să vă mulțumesc mult. Sunt recunoscătoare reprezentatei de la recepție, care f.amabil și în scurt timp,prin coordonarea cu medicul, am beneficiat urgent de consultație. În special mulțumesc mult, respect și laudă medicului dermatolog Eugen Gorgos, succese și realizări minunate .

Victoria
5.00/5.00 Psihologi

Victoria a scris o recenzie despre Anatolii Nacu

"Am mers la el câțiva ani în urmă, mult ma ajutat"

Am trecute peste perioada de depresie suicidala, câțiva ani am trăit în secret numai eu știam ceai când am simțit că îmi pot face rău am decis să caut ajutorul. Am fost la câteva sesiuni la domnul Anatol. Lucra pe atunci în 2011 la o clinică privată la vale de Ciuflea. Am fost și internata, acest lucru a ajutat în a nu mă răni pe mine. Deja au trecut ani de zile eu sunt mai bine și tot ce a vb cu mine ma ajuta când am furie să ma controlez mai ales că lucrez in domeniul serviciu clienți. Sunt deja în altă țară dar aș spune că fără de alți care am mai fost pentru terapie cu alte probleme mulți psihoterapeuți doar vb în dodii eu nu știu real cei în mintea omului dar nici nu înțeleg sau vor sa înțelegea pentru mulți contează cât îi dai la ora. Eu nu regret că am mers la domnul Anatol. Și recomand și altora mai ales care trec prin gânduri negre și parcă viața nu mai are sens.

Turcan Xenia
5.00/5.00 Agenții de turism

Turcan Xenia a scris o recenzie despre Prim Travel Agency

"Bravo prim travel"

Mulțumim prim travel pentru toate emoțiile pozitive care le trăim al doilea an la rând.

Lutenco Nina
5.00/5.00 Agenții Imobiliare

Lutenco Nina a scris o recenzie despre Acces Imobil

"Nina Lutenco"

Sunt foarte bucuroasă că am ales compania Acces Imobil, și mai ales că ma deservit domnul Țîcu Victor, un agent cu o responsabilitate maximă unde depune mult suflet și stăruință în tot ceia ce face. Am rămasă foarte mulțumită și recomand tuturor persoanelor care au nevoie de procurarea unui imobil. Mersi mult, domnul Victor, să aveți parte de multă sănătate, răbdare și succese în cariera profesională.

Ludmila Ludmila
5.00/5.00 Dermatologi

Ludmila Ludmila a scris o recenzie despre Alter-MED

"Mulțumesc "

Bună ziua. Vreau sa mulțumesc întregului personal și în special D-nei Veronica Vîzdoagă, pentru abordarea speciala față de problemele cu care m-am adresat. Sunt foarte mulțumită de rezultat. Recomand cu încredere. P.S

Valerii Balta
5.00/5.00 Stomatologi

Valerii Balta a scris o recenzie despre Imperial Dent

"O clinică stomatologică de nota 10!"

O clinică stomatologică de nota 10! Recomand cu încredere.

Catalina Prisecaru
5.00/5.00 Livrare Flori și Cadouri

Catalina Prisecaru a scris o recenzie despre OK Flora

"Cele mai superbe compoziții de flori"

Recent a fost ziua de naștere a mamei mele. Am fost surprinsă nu doar de compoziție dar și de atitudinea personalului față de clinti foarte amabili, și te ajuta mereu cu un sfat! Multumesc ok Flora.

Casian Ana-Maria
5.00/5.00 Școli Auto

Casian Ana-Maria a scris o recenzie despre Școala Auto START

"Profesori severi, dar buni!"

Am rămas mulțumită de lecțiile teoretice și practice. În deosebi vreau să mulțumesc domnului Dumitru pentru o modalitate interesantă și efectivă de a preda teoria. Recomand!

Fiodor P
5.00/5.00 Ginecologi

Fiodor P a scris o recenzie despre Invitro Diagnostics

"Multumire mare Centrului Medical Invitro"

Buna ziua ma numesc Fiodor sunt un pacient foarte multumit de serviciile Centrului Medical Invitro Diagnostics,in deosebi multumesc mult persoanalului de la receptie pentru receptivitate,cabinetului pentru colectarea analizelor,in special Domnului Viorel Cemurtan care isi exercita meseria 100% in ambele cabinete(cabinet Nr.9) multumesc mult pentru dedicatie profesionala chiar cred ca merita si Premiu Dumnealui si colegilor sai Moraru Irina si Silvia Chihai,reprezentantului medical Maxim Seul un domn destul de bravo si receptiv,Multumim mult si Domnului Cotorcea V pentru atitudinea si profesionalismul acordat ca medic,ca om si ca specialis in domeniu pe care il exercita,Sper mult ca recenzia mea sa fie vazuta si auzita chiar si de Conducerea Centrului Medical Invitro,va doresc succese si cu Doamne Ajuta!Multumire mare Centrului Medical Invitro

Iuliana Casian
3.00/5.00 Livrare Flori și Cadouri

Iuliana Casian a scris o recenzie despre Flori by Ana

"Flori proaspete"

sunt multumita de cadoul pe l am primit

Iuliana Casian
5.00/5.00 Magazine auto și Vulcanizare

Iuliana Casian a scris o recenzie despre Road runner

"Bine"

multumita de serviciile firmei.

Серёга Реус
5.00/5.00 Foto studio

Серёга Реус a scris o recenzie despre Fotomax.md

Totul a fost foarte bun!

Marian Virlan
5.00/5.00 Magazine auto și Vulcanizare

Marian Virlan a scris o recenzie despre Benett auto

Cu toate ca nu am gasit piesa ce ma intereseaza (masina de epoca) am primit o consultatie buna si corecta. Multumesc pentru un dialog productiv.

Pintilii Daniel
5.00/5.00 Magazine auto și Vulcanizare

Pintilii Daniel a scris o recenzie despre AUTOMALL SRL

O deservire super!

Intrare