39 rezultat pentru "Toate categoriile"

Nadea Mihnea
5.00/5.00 Cursuri de Engleză

Nadea Mihnea a scris o recenzie despre Lisan Language Center

"Interesting "

I recommend Lisan Language Center for studying a foreign language. It is the best way to improve yourself. If you want to study english i recommend Talha Çemç. He is the best teacher who is also making our lessons very interesting and fun.

adi Adrian
5.00/5.00 Stomatologi

adi Adrian a scris o recenzie despre Dental Premier

"Foarte buni pe implantologie dentara si proteze pe implanturi"

Eu si mana am beneficiat de restaurari dentare cu implanturi. Mama la toata partea de sus a primit proteza pe implanturi dentare, eu am avut de completat un dinte care lipsea, mai exact un molar. Mi-am pus implant dentar rapid si coronita dentara de zirconiu. Aratam si ne simtim excelent!

kato Kato
3.00/5.00 Agenții de turism

kato Kato a scris o recenzie despre Panda Tur

"intr-un fel oribil"

te innebunesc cu emailuri si reclame

Ana Juratu
4.00/5.00 Cursuri de Engleză

Ana Juratu a scris o recenzie despre Centrul de limbi străine "Linguata"

Unique, friendly and creative teachers will show you that lessons can be fun and very productive at the same time.

Vitali Isac
4.00/5.00 Cursuri de Engleză

Vitali Isac a scris o recenzie despre Centrul de limbi străine "Linguata"

I recommend this school to everyone! Learning English was very interesting and wonderful! Teachers are great, very pleased with what I have learned!

Iuliana Glinschi
5.00/5.00 Cursuri de Engleză

Iuliana Glinschi a scris o recenzie despre Centrul de limbi străine "Linguata"

I would like to say a special THANK YOU to the Linguata School for their strong support in the period of study.It was great experience,where you stay concentrate , try to remember each grammar rule,develope your pronuncation and,finally,notice your first result in speaking practice.Hard-working and patient teachers....funny and friendly group of people will open your linguistic abilities and skills.The most important thing is to stay strong and don

Eduard Cibotaru
4.00/5.00 Cursuri de Engleză

Eduard Cibotaru a scris o recenzie despre Friendly English School

Friendly English School is undoubtedly the best one in Moldova . Improvements of my english skills are fantastic in just 3 weeks. Excellent school that knows how to personalise learning pathways for adults including the most advanced ones and a great learning concept , highly recommend it . I had a good experience . Thank you Corina Alina and Tatiana .10 out of 10

Alexandr Cascarev
5.00/5.00 Livrare Flori și Cadouri

Alexandr Cascarev a scris o recenzie despre Cadouri Online

"Livrare Flori in Moldova"

Заказывал недавно доставку цветов и подарка для своей девушки на день рождение от компании CadouriOnline. Oчень понравилась своевременная доставка, хотя я живу в 50 км от Кишинева и дружелюбный курьер который учел все мои пожелания

Ilinka Ojog
4.00/5.00 Stomatologi

Ilinka Ojog a scris o recenzie despre Omni Dent

"Specialiști buni"

Am avut ocazia sa merg la Omnident. Specialiști buni, lucrul efectuat merita prețul. Au mai multe servicii pe care le poți accesa pe loc fara alte deplasări. Din partea mea, au 9 din 10 puncte.

Carp Sergiu
5.00/5.00 Livrare Flori și Cadouri

Carp Sergiu a scris o recenzie despre Cadouri Online

"Livrare Flori in Chisinau, Moldova"

Заказывал доставку цветов на день рождения в компании CadouriOnline. Доставили букет вовремя, букет очень красивый, курьеры вежливые.

Veronica Melinti
5.00/5.00 Cursuri de franceză

Veronica Melinti a scris o recenzie despre Oratorica

"O echipă superbă!"

Oratorica.md are cei mai competenți profesori și cea mai bună și creativă echipă de organizare.

Andrew S
5.00/5.00 Cursuri de franceză

Andrew S a scris o recenzie despre International Language Training Center

ILTC is truly the best school I have ever attended to. I recommend it with all my heart. Only due to this school and it's teachers I can fluently speak English.

Lilia Cupceanu
5.00/5.00 Cursuri de franceză

Lilia Cupceanu a scris o recenzie despre Oratorica

Cel mai bun și serios centru de limbi străine din Moldova ! Cu ajutorul echipei lor acum ma pot descurca in state cu ușurintă ,lecțiile sunt foarte interesante și metoda de predare este unica ,recomand cu încredere și multumesc in special domnisoarei Ana Gherasim pentru profesionalism și responsabilitate !

Irina Grişca
5.00/5.00 Cursuri de franceză

Irina Grişca a scris o recenzie despre Oratorica

Friendly and professional teachers. I had a good learning experience!

Ludmila Gisca
5.00/5.00 Cursuri de franceză

Ludmila Gisca a scris o recenzie despre Oratorica

Very friendly teachers and helpful manager! Welcoming environment and quite relaxing classes! Definitely would recommend!

Intrare