3302 rezultat pentru "Toate categoriile"

Carolina D
5.00/5.00 Companii de Microfinanțare

Carolina D a scris o recenzie despre Invest Credit

"Recomand cu incredere "

Invest Credit este o companie de încredere ! recomand, mai ales pe dnl Petru care a fost extrem de amabil si a dat dovada de profesionalism.

Carolina D
5.00/5.00 Companii de Microfinanțare

Carolina D a scris o recenzie despre Invest Credit

"Bravo"

O atitudine extraordinara fata de clienți. Calitate profesionala mersi mult Petru !!

Valeriu C
5.00/5.00 Agenții Imobiliare

Valeriu C a scris o recenzie despre Acces Imobil

"Recomand"

Buni profesionisti,am fost ajutat cu vinzarea apartmentului ,de linga parcul la izvor,foarte operativi si comunicabili ,Multumire speciala pentru Sergiu,care sa ocupat de apartmentul meu,Recomand,de incredere

Olteanu Ana maria
5.00/5.00 Saloane Rochii de Mireasă

Olteanu Ana maria a scris o recenzie despre DoNa - Salon de mariaj

"Recomand!❤️"

Recomand cu mare drag acest magazin! Fetele sunt deosebite, cu calm si cu zambete incearca sa inteleaga toate gusturile viitoarelor mirese. Pe mine m-au cucerit!❤️ Va multumesc ptr ca ati contribuit la cea mai frumoasa zi din viata mea!

Nicolai Tasci
5.00/5.00 Companii de Microfinanțare

Nicolai Tasci a scris o recenzie despre Invest Credit

"Спасибо за шанс быть рядом с семьёй."

Спасибо вам что даете шанс молодежи и не только жить, работать и равиватся дома. И блогодарен Butnaru Petru за его тактичную и быструю работу за понимание и вежливось. Буду советовать компанию своему окружению

Chiriac Mariana
5.00/5.00 Agenții Imobiliare

Chiriac Mariana a scris o recenzie despre Acces Imobil

"Vis împlinit ❤️"

În urma unei solicitări la agenția dumneavoastră pentru a procura un apartament am fost contactată de către Spînu Ecaterina. Ecaterina m-a ajutat foarte mult în alegerea unui apartament care să corespundă cerințelor noastre, mi-a înțeles situația și a avut răbdarea necesară în a lua o decizie corectă lăsînd la o parte obstacolele care au eșit în cale(două încercări eșuate din cauză a mai multor motive).Am rămas impresionată de profesionalismul și de modul în care a acționat pe toată perioada. Pentru implicare îi mulțumesc Ecaterinei Spînu, și nu în ultimul rând agenție Acces Imobil. Iar pe dumneavoastră că agenție vă felicit că lucrați cu profesioniști de a căror colaborare sper să se bucure cît mai mulți oameni. Ori de câte ori voi avea ocazia am so recomand pe Ecaterina Spînu, un om cu suflet mare, datorita ei noi am reușit ❤️❤️❤️

Gallea Pn
5.00/5.00 Școli Auto

Gallea Pn a scris o recenzie despre Școala Auto Master Class

"Școala Auto Master Class"

Recomand cu încredere totală Școala Auto Master Class,

Buzgan Crina
5.00/5.00 Stomatologi

Buzgan Crina a scris o recenzie despre Imperial Dent

"Servicii stomatologice excelente!"

Nu pot să exprim recunoștința, am rezolvat într-o zi problemele cu câțiva dinți și am plecat acasă fără durere! Stomatologie de excepție, recomand!

Țurcanu Ana-Maria
5.00/5.00 Cursuri de engleză

Țurcanu Ana-Maria a scris o recenzie despre Friendly English School

"Recomand!"

Lecțiile au fost foarte bine organizate, informația structurată clar și corespunzător nivelul de studiere. Doamna Oxana Oloi explică foarte bine și emană o dispoziție bună.

Lidia Japalau
5.00/5.00 Dermatologi

Lidia Japalau a scris o recenzie despre Alter-MED

"Sunt foarte multumita recomand "

Am avut o intervenție chirurgicală in clinica Alter-Med la dn Mihai Garbuz sunt foarte multumita de rezultat vă recomand cu cea mai mare încredere

Gheorghe Adrian
5.00/5.00 Companii de Microfinanțare

Gheorghe Adrian a scris o recenzie despre Kreddy

"Foarte multumit! Recomand"

Aveam nevoie mare de bani, cât mai urgent. Am sunat la Kreddy, am înregistrat cererea și peste câteva ora deja am primit banii de care aveam tare mare nevoie. Rapid și comod!

Musteata Andrei
5.00/5.00 Companii de Microfinanțare

Musteata Andrei a scris o recenzie despre Invest Credit

"Multumire fata de echipa Invest Credit "

Personal, am fost impresionat de felul în care am fost deservit, dnl Petru a fost extrem de performant. Ma-ti ajutat mult si acest lucru este extraordinar, va multumesc. Apreciez ajutorul vostru!

Raisa Isopescu
5.00/5.00 Agenții Imobiliare

Raisa Isopescu a scris o recenzie despre Acces Imobil

"Recenzie"

Am primit o deosebita placere in activitatea desfasurata de Acces Imobil si in special de contributia depusa de catre dna Lina Cozma, care a dat dovada de implicare ca un bun profesionist. Astfel, visul meu a devenit realitate.

Ion Bodean
5.00/5.00 Agenții Imobiliare

Ion Bodean a scris o recenzie despre Acces Imobil

"multumire"

Compania Acces Imobil este o companie de TOP. Lina Cozma anganata acestei companii este o persoana profesionista care isi indeplineste atributiile de serviciu la cel mai inalt nivel. Consulta, gaseste solutii si cele mai bune oferte si acorda un siport impecabil. Am primit o deosebita placere in lucru cu aceasta companie si i special cu Dna Lina Cozma. Recomand la toti , nu o sa regretati

Sorin Bujea
5.00/5.00 Școli Auto

Sorin Bujea a scris o recenzie despre Școala Auto ”Viral Elegant”

"Scoala auto de nota 10!!!!"

Maistri de instruire practica de nota 10! Conditii de studii foarte bune! Sanse foarte mari de a sustine examenele din prima la registru!

Intrare