Omni Dent

Omni Dent

4.00/5.00 - bazat pe 4 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 4
4.00/5.00 Publicat 23-04-2020 15:57

"Specialiști buni"

Am avut ocazia sa merg la Omnident. Specialiști buni, lucrul efectuat merita prețul. Au mai multe servicii pe care le poți accesa pe loc fara alte deplasări. Din partea mea, au 9 din 10 puncte.

5.00/5.00 Publicat 20-04-2020 00:43

The dental center is gorgeous! I met here exceptional specialist doctors, with a very high professional qualification. The dental medical equipment is efficient. I was pleasantly surprised by the benevolent and correct attitude of the clinic staff towards the patients. Impressions are gained in a fluid, global, diffused way. I recommend to everyone!

5.00/5.00 Publicat 08-02-2020 21:04

A good clinic and doctors - in this clinic the quality of services is impeccable! Guys, please carry a supply of money with you, otherwise you may encounter an amount you didn’t plan for - a credit card saves ...!

5.00/5.00 Publicat 06-11-2019 17:37

Experienced doctors, explained to me and showed me each problem separately, after an imaging check, I was explained step by step. I treated my teeth painlessly. recommend

Omni Dent

Clinica "Omni Dent" vă oferă tratamente stomatologice complexe din toată sfera stomatologică ambulatorie. Activitatea Clinicii este sustinuta de o echipa formata din medici stomatologi specializati in chirurgie oro-maxilo-faciala, implantologie, protetica, endodontie, parodontologie, ortodonţie, cosmetica dentara, asistata de un personal medical cu o calificare excelenta. Avem medici cu experienta vasta in domeniu, cadre universitare, precum si medici tineri foarte bine pregatiti. Clinica este dotata cu aparataj modern, pentru realizarea celor mai performante lucrari stomatologice

 

Adresa
Chișinău, bul. Mircea cel Bătrân 13/2

Website
www.omnident.md

Facebook
#omnident.md

Email
omnidentmd@gmail.com

Telefon
(+373) 022 606-101

Intrare