Invitro Diagnostics

Invitro Diagnostics

5.00/5.00 - bazat pe 3 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 3
5.00/5.00 Publicat 01-04-2021 11:39

"Multumire mare Centrului Medical Invitro"

Buna ziua ma numesc Fiodor sunt un pacient foarte multumit de serviciile Centrului Medical Invitro Diagnostics,in deosebi multumesc mult persoanalului de la receptie pentru receptivitate,cabinetului pentru colectarea analizelor,in special Domnului Viorel Cemurtan care isi exercita meseria 100% in ambele cabinete(cabinet Nr.9) multumesc mult pentru dedicatie profesionala chiar cred ca merita si Premiu Dumnealui si colegilor sai Moraru Irina si Silvia Chihai,reprezentantului medical Maxim Seul un domn destul de bravo si receptiv,Multumim mult si Domnului Cotorcea V pentru atitudinea si profesionalismul acordat ca medic,ca om si ca specialis in domeniu pe care il exercita,Sper mult ca recenzia mea sa fie vazuta si auzita chiar si de Conducerea Centrului Medical Invitro,va doresc succese si cu Doamne Ajuta!Multumire mare Centrului Medical Invitro

5.00/5.00 Publicat 21-08-2020 12:46

Decent enough, satisfactory performance, accurate results, we use the services of this laboratory with the family for some time and we are satisfied. The results come by mail and quite quickly, very convenient.

5.00/5.00 Publicat 17-06-2016 12:25

The best lab in town.

Invitro Diagnostics

Invitro Diagnostics este una din cele mai mari companii medicale private din Republica Moldova, specializată în diagnosticul de laborator și oferirea de consultații medicale. Nivelul internațional de calitate, deservire excepțională și soluțiile inovatoare de diagnosticare reprezintă principalele priorități ale activității noastre.

Astăzi, Invitro Diagnostics deservește cu succes clienții în 9 centre medicale de recoltare a analizelor în Chișinău și unul în orașul Hîncești, iar drumul nostru nu se oprește aici. Ne propunem să ne dezvoltăm în continuare, pentru a putea oferi cele mai bune servicii și o gamă cât mai extinsă de analize.

 
 
 
 
 

Adresa
str. N.Testemiţanu,19/1

Email
info@invitro.md

Telefon
022 903 999

Intrare