Centrul Sănătăţii Familiei „GALAXIA”

Centrul Sănătăţii Familiei „GALAXIA”

5.00/5.00 - bazat pe 1 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 1
5.00/5.00 Publicat 21-03-2019 10:56

Good hospital. Staff is cool !

Centrul Sănătăţii Familiei „GALAXIA”

Fondat în 1998, Centrul Sănătăţii Familiei „GALAXIA” este unul dintre primele centre medicale private din Moldova.

Astăzi Centrul şi-a obţinut aprecierea şi recunoştinţa meritată din partea populaţiei şi pacienţilor noştri fideli şi un respect colegial din partea instituţiilor medicale din ţară.

Mândria Centrului sunt peste 140 medici dintre care 7 d.h.ş.m., 28 d.ş.m., medici de categorie superioară şi I categorie, asistente medicale şi specialiştii încadraţi în activitate, care contribuie la prestarea serviciilor medicale la un nivel înalt profesional şi calitativ. Instruirea continuă a specialiştilor, schimbul de experienţă, participarea la conferinţele şi stagiile de perfecţionare este considerată o prioritate în managementul instituţiei.

Capacitatea Centrului permite a oferi servicii de ambulator prin intermediul Departamentelor medicină primară, serviciului specializat de ambulator şi diagnostic, oferind un spectru larg de profiluri pentru maturi şi copii cu maximalul investigaţiilor accesibile în cadrul clinicii.

Clinica dispune şi de Departamentul spitalicesc, complet autonom în tehnologii şi posibilităţi de a acorda asistenţă medicală chirurgicală, ginecologică, otorinolaringologică, ortopedo-traumatologică şi chirurgie plastică, asigurat cu 3 săli de operaţii şi secţie anesteziologie, reanimare şi terapie intensivă.

 

 

 

Adresa
Str.Alexandru cel Bun 54

Email
info@galaxia.md

Telefon
022 858400

Intrare