Cadouri Online

Cadouri Online

5.00/5.00 - bazat pe 2 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 2
5.00/5.00 Publicat 29-04-2020 07:49

"Livrare Flori in Moldova"

Заказывал недавно доставку цветов и подарка для своей девушки на день рождение от компании CadouriOnline. Oчень понравилась своевременная доставка, хотя я живу в 50 км от Кишинева и дружелюбный курьер который учел все мои пожелания

5.00/5.00 Publicat 22-04-2020 12:26

"Livrare Flori in Chisinau, Moldova"

Заказывал доставку цветов на день рождения в компании CadouriOnline. Доставили букет вовремя, букет очень красивый, курьеры вежливые.

Cadouri Online

CadouriOnline.md – este un web site, care permite de a comanda buchete de flori ieftine, cadouri de pe internet, flori si buchete la comanda în Chișinău și Moldova. Magazinul nostru de pe piața Republicii Moldova este deja de mai mult de 7 ani și în acest timp, la noi au comandat buchete ieftine Chișinău mai mult de 10.000 de norocoși. Comanda flori online devine tot mai popular în rândul populației, astfel noi avem grijă de calitatea prestării a acestui serviciu (fie buchete de flori Chisinau sau pentru alte localități). Suntem mândri de reputație și de faptul că livrăm la timp fără întârziere. Comanda buchete flori ieftine la domiciliu se efectuează în timp real, ușor de executat pe site. În tot acest timp cât există magazin, nu am primit nici o plângere de la clienți, ci doar comentarii pozitive. Pe site-ul CadouriOnline fiți sigur de a găsi ceea ce căutați, flori ieftine chisinau. La noi se poate de comandat flori pe preț ieftin și cadouri pentru femeile iubite.

 

Adresa
str. Alexandru Cel Bun 57, Chișinău

Website
www.cadourionline.md

Email
manager@cadourionline.md

Telefon
+(373)60 68 00 88

Intrare