Bahmut Club

Bahmut Club

3.60/5.00 - bazat pe 4 recenzii
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 stars
Total recenzii 4
4.00/5.00 Publicat 18-02-2021 12:26

Personalul retaurantului amabil, liniște și desigur tot secretul e în natură - aici e frumos indiferent de anotimp!Doar că nu este veselă în camere în afară de cești de cafea. Nu ar strica să fie vreo cateva seturi de tacâmuri și farfurii. Înțeleg că se promovează așa mesele la restaurant

5.00/5.00 Publicat 15-01-2021 10:25

Vă mulțumim pentru un weekend frumos și plăcut la voi! Cu siguranță vom mai reveni în acest loc minunat!

4.00/5.00 Publicat 13-01-2021 12:08

E bine, casnic! Unicul minus, că căsuțele renovate și mai mari sunt la un preț cu cele reparate anterior....

3.00/5.00 Publicat 19-11-2020 10:58

Din aspecte pozitive pot mentiona locația, este foarte liniștită, esti înconjurat de natură.Acum despre experiența mai putin plăcută: din start mi s-a spus că este o pana de curent electric si ca se lucreaza, astfel încât în cel mai scurt timp se va clarifica. În acest răstimp în căsuța erau sub 18 grade plus, o temperatura nu tocmai confortabilă. Peste câteva ore apăruseră lumina însă temperatura se ridica anevoios si abia spre seară s-a încălzit pînă la +20. Afara era +1. Așadar cu un copil mic toamnă tarziu in asa condiții nu poti sa te simti bine.In baie daca nu faci dus fierbinte te faci pinguin!După 10 min de dus cu apa moderat caldă aceasta s-a terminat! Explicatia ulterioară de la reprezentatul pensiunii a fost precum ca boilerul s-a golit! Oare care ar fi capacitatea lui? Din cate am cautat nu am găsit niciun boiler, si cred ca totusi a fost o minciună, fusese o chestie de economie simpla de energie din partea pensiunii.În căsuța tv nu funcționa pana nu a intervenit un specialist, căminul decorativ electric de asemenea nu lucra, mi s-a explicat că este in reparații.Igiena in odaie a lăsat de dorit... fotolii murdare de cafea, covorul cu pete imense ceea ce nu ofera un aspect plăcut, masa din odaie am găsit-o murdară, prin colțuri plase de păianjeni.Pentru succesul dvs ar fi cazul sa atrageti atenția asupra recenziilor lăsate...atrageti atenția si la căsuțele mici nu doar la cele mari care va aduc mai mare venit...regretăm de cele văzute și întâmplate...așteptările noastre erau mult mai mari ..ca rezultat dezamăgiți.

Bahmut Club

Bahmut Club reprezintă o destinație turistică de excepție, fiind asigurate toate condițiile de lux în mijlocul Codrilor. Locația se află în imediata apropiere de rezervația naturală Plaiul Fagului. Clubul oferă toate condițiile pentru organizarea unor evenimente de amploare dar și a diferitor târguri, spectacole, expoziții de obiecte de artizanat, costume populare, gastronomie tradițională, workshop-uri, master-class-uri, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport și zonă de camping.

Adresa
1, Gara Bahmut 4412 Bahmut, Moldova

Email
bahmut.club@acvila.md

Telefon
0683 03 303

Intrare